Iglalište petkom :)

Ne znam kako vama, ali meni je  valjda zbog dece i polaska u školu, 1. septembar vreme za novu sezonu. Ovih dana sam malo sređivala predivo i shvatila da dugo nisam ništa novo kupovala od materijala, jer nisam ni imala potrebe valjda. Namnožilo se kojekakvih konaca, ne znam kada ću i za šta da ih koristim. Tako mi je u pauzi između psovanja, kijanja koje izazivaju fine čestice prediva kada se razlete svuda po prostoriji, odvajanja i klasifikovanja po boji, materijalu, debljini, palo napamet da se od septembra malo aktiviramo.

Ne znam zašto odredih petak predveče da bude termin za druženje nas sestara po igli, ali kada sam shvatila da je to za tri dana, brzinski sam napravila plakat.

Plakat

Znači, ako ne znate šta raditi petkom predveče, a volite ručni rad, štrikate, heklate ili bar imate želju da naučite, ponesite predivo, igle i dobro raspoloženje…i dođite na igLalište!

Ako nemate predivo i igle…nema veze, ponesite samo volju i dobro raspoloženje i dođite bez brige… ima kod nas svega 🙂

Eh, da. Ako imate višak knjiga koje ste pročitali i ne znate šta sa njima, možete ih poneti da obogatite ovaj skromni čitalački kutak koji je nastao od knjiga kojih smo se odrekli moji ukućani i ja.

Prvobitna je ideja bila da na trotoaru ispred naše radionice bude ona kućica – ormarčić sa knjigama, ali nekako nisam bila optimistična da bi to preživelo, pa smo knjige složili na jednu policu 😉
Ko prvi dođe u naše prostorije i donese bar jednu knjigu ( i pozove se na ovaj članak ) , na poklon će dobiti ovog žapca mučenika izbečenog, opuštenog jezika,  kojeg smo spljeskali u knjizi 😀

biblioteka

Advertisements

9 thoughts on “Iglalište petkom :)

  1. Divna akcija, Danijela. Mnogo bih volela da dođem. Može li ranije da dođem pravo s posla, ne mogu stići da idem kući? Ne mogu ni obećati, ali bih zaista volela. Delim ovo!

    • Može Neno i ranije, ja ću biti tamo ceo dan, a ti „kad god došla dobrodošla“ 🙂 Nadam se da ćeš ipak uspeti da se organizuješ, a ako ne ovog, onda sledećeg petka 😉

  2. Prvi put sam procitala i cula da ovakva vrsta druzenja postoji, i bas me je obradovalo, a volela bih da znam gde se odrzavaju ti susreti, da li je ogranicen broj, i postoje li neki uslovi.
    Srdacno vas pozdravljam.

    • Olivera, drago mi je što Vam se dopada ideja 🙂 Sutra je prvo iglalište. Trenutno o ograničenju broja učesnika ne razmišljam, jer ne verujem da će baš tolika gužva biti, a za dalje ćemo videti. Ako ste u mogućnosti, bilo bi mi zadovoljstvo da dođete. Druženje je u prostorijama udruženja, ul. Visoka 1a , to je na Čukarici kod Ade. Na plakatu je broj na koji me možete pozvati za sve informacije.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Google+ photo

Komentarišet koristeći svoj Google+ nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

w

Povezivanje sa %s